Aardbeien met chocolade-hazelnotencrunch

Aardbeien met chocolade-hazelnotencrunch

Ingrediënten

  • 500 g aardbeien (20 stuks)
  • 100 g chocolade
  • 40 g hazelnoten

Verse aardbeien, chocolade en hazelnotencrunch… moet ik hier nog iets over uitleggen?
…Dat dacht ik ook. Gewoon maken. Als toetje op een warme zomeravond bijvoorbeeld.

 

Zo maak je het:

  • Was de aardbeien en laat de kroontjes zitten. Dep ze goed droog met een keukenpapiertje.
  • Doe de hazelnoten in de keukenmachine en laat kort draaien tot een fijne crunch.
  • Smelt de chocolade au-bain-marie in een klein kommetje. Dip de aardbeien één voor één in de chocolade en daarna in de hazelnotencrunch. Zet de aardbeien omgekeerd neer op een schaaltje en laat afkoelen in de koelkast tot de chocolade weer hard is geworden. Klaar! Geniet ervan!

 

Aardbeien met chocoladehazelnotencrunch

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *