Toast met Italiaanse yoghurtdip

Toast met Italiaanse yoghurtdip

Ingrediënten

  • enkele sneetjes brood
  • 75 ml yoghurt
  • 75 tomatenpuree
  • 10 blaadjes basilicum
  • peper en zout

De borrel is zo’n typisch moment waar net ff ‘iets’ te veel calorietjes worden verorberd. De snacks die vaak geserveerd worden, denk aan borrelnootjes, chips, worst, kaas en frituurhapjes, bevatten veel vet en zout en dat tikt al snel aan en eet bovendien lekker door. Een veel minder vet alternatief maak je met deze toast met Italiaanse yoghurtdip. Lekker en binnen 10 minuten op tafel!

Zo maak je het:

  • Doe de yoghurt, de tomatenpuree (gezeefde tomaten), de basilicumblaadjes en een snufje peper en zout in de blender en mix even door elkaar.
  • Rooster enkele sneetjes brood in de broodrooster en snijd het brood daarna in reepjes.
  • Serveer de warme toast met de Italiaanse yoghurtdip.

 

Toast met Italiaanse yoghurtdip

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *