Sinaasappel-wortelsap met gember

Sinaasappel-wortelsap met gember

Ingrediënten

  • 4 wortels
  • 2 sinaasappels
  • flink blok gember
  • bakje granaatappelpitjes

Naast mijn keukenmachine en blender staat sinds enige tijd ook een slowjuicer. Niet een apparaat wat een echte must-have is, maar als je nog een beetje ruimte op je keukenblad over hebt, wel een aanrader! Het verschil met sapjes (gemaakt met de slowjuicer) en smoothies (gemaakt met de blender) is dat sapjes veel dunner zijn. Daar waar de blender gewoon alles wat je erin gooit door elkaar mixt, haalt de slowjuicer echt alleen het sap uit de groenten of het fruit dat je erin verwerkt en scheidt het al het overige, zoals de vezels, uit. Resultaat: heerlijke verse drankjes bomvol vitamines en mineralen. Zoals deze sinaasappel-wortelsap met gember, die barst van de vitamine C en bètacaroteen. Met de aangegeven hoeveelheden maak je genoeg voor twee glazen. Stop de ingrediënten in de juicer en het apparaat doet de rest!

 

wortel sap met gember recept - detox

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *