Voedingsadvies bij K’dans in Den Haag

Voedingsadvies bij K’dans in Den Haag

Maandagavond 21 maart ’16 is het project ‘LENTEBOOST’ van start gegaan bij studio K’dans in Den Haag. Een voedingsproject om de gezondheid een echte boost te geven en lekker fit en gezond de zomer in te gaan. Een leuke, enthousiaste groep deelnemers was aanwezig bij de eerste workshop op de van Merlenstraat in Den Haag. We hebben het gehad over wat nu echt gezond is, en hoe het komt dat daar tegenwoordig zo veel verwarring over is. Met onderwerpen als etiketten, brood, gluten, zuivel, suiker en de nieuwe Schijf van Vijf… De deelnemers zijn zes weken lang begeleid om de nieuw opgedane kennis in de praktijk toe te kunnen passen, aan de hand van het Lenteboost e-book en de mogelijkheid tot een persoonlijk consult voor voedingsadvies. De zes weken zijn afgesloten met een tweede workshop, waarin het thema ‘Gezond gewicht op lange termijn’ centraal stond. Want daar draait het natuurlijk uiteindelijk om..!

Alle deelnemers; bedankt voor jullie enthousiasme!

 

Voedingsadvies in Den Haag - Workshop wat is nu gezond?Voedingsadvies in Den Haag - Workshop wat is nu gezond?

Workshop - Voedingsadvies - Wat is nu gezond? - Brood - Suikervrij - Melk en zuivel

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *