Over mij

Over mij

Mijn naam is Nikki. Ik ben 29 jaar en woon in Amsterdam. Sinds mijn afstuderen aan de 4-jarige Hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek (Den Haag, 2010) heb ik o.a. gewerkt als voedingsvoorlichter op basisscholen, diëtist bij een zelfstandige praktijk en heb als praktijkinstructeur lesgegeven aan studenten Voeding en Diëtetiek op de Haagse hogeschool. Momenteel werk ik naast C&IJ met veel plezier als docent lichamelijk opvoeding (‘gymdocent’) – want ook daar heb ik mijn papiertje in gehaald (Den Haag, 2013). Professional in voeding én sport dus!

Met C&IJ heb ik sinds 2013 al diverse projecten gedaan, waaronder het ‘Sugarfree project’ bij de Victoria Active Club in Amsterdam en het project ‘LENTEBOOST’ bij studio K’dans in Den Haag.

Meer over C&IJ vind je hier.

Contact opnemen kan via deze pagina.

 

Tot ziens!

Nikki,
voedingsdeskundige/diëtist

 

Run

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *